Lawatan DPPM Ke Harakah

KUALA LUMPUR, Dewan Pemuda PAS Malaysia telah mengadakan satu sesi lawatan mahabbah ke pejabat Unit Berita, Harakah di Jalan Pahang. Menurut Ketua Pemuda PAS Malaysia Ustaz Nasrudin Hassan, lawatan ini sebenarnya sememangnya telah lama dirancang oleh saf kepimpinan baru Dewan Pemuda PAS Malaysia. Beliau berkata di dalam pertemuan tersebut,

"Pertemuan ini adalah bertujuan untuk mengeratkan lagi hubungan di antara Dewan Pemuda PAS selaku sayap parti dan juga lidah rasmi PAS".

Rombongan daripada DPPM diketuai oleh Ustaz Nasrudin Hassan, Saudara Khairul Faizi, Ustaz Syed Abdul Kadir, Saudara Yusapiza, Saudara Mohd Sany, Saudara A. Halim, Saudara Wan Asrul dan Saudara Kamaruzzaman.

Manakala wakil daripada HARAKAH ialah Saudara Ahmad Lutfi, Saudara Taufiq Yahya, Saudara Rashidi, Saudara Tarmizi dan Haji Roslan.

Kesimpulan daripada pertemuan ini akhirnya mencetuskan beberapa resolusi penting untuk gerak kerja PAS terutama dalam menghadapi PRU 13 yang semakin hampir. DPPM juga mengucapkan jutaan terima kasih buat pihak HARAKAH kerana sudi menerima kunjungan mahabbah daripada DPPM.

Ulasan